Søk

 

14180311413 347b23ecd6 z

 

Nå er det din turn

 

Turntilbudet for barn er blitt enda bedre i Drammens sprekeste forening. Påmeldingen for 2015 har startet. 

Turn er det beste grunnlaget for å utvikle seg og utfordre seg sportslig. Vi fornyer nå turntilbudet for barn, slik at det passer enda bedre til de som vil lære seg turn, satse på turn, eller turne ved siden av andre aktiviteter. 

Drammens turnforening har et fullverdig tilbud fra de minste barna til seniorer, og for alle ambisjonsnivåer. Vårt mål er både å gi alle i regionen et turntilbud, og utvikle utøvere i norgestoppen. I våre turnhaller ligger alt til rette for et inspirerende turntilbud med et mangfoldig tilbud, dyktige trenere og en spennende arena hvor utøvere på alle nivåer kan trene sammen. 

Barnepartiene starter fra 5. januar. Det lønner seg å melde seg på raskt siden partiene ofte fylles opp, selv om vårt mål er å gi alle et godt tilbud. 

Alle nye må melde seg på elektronisk via linken øverst på siden "Påmelding". De som var med i høst er automatisk påmeldt videre hvis det ikke er gitt beskjed om avmelding. 

 

   

14137478446 9a726b2561 k

 

Et av landets beste turntilbud for barn

Turn basis

Innføring i grunnleggende turn med øvelser, styrke, smidighet og balanse ledet av drevne turntrenere. Det er lekbasert for de yngre, og med et klart program som gir barna et helhetlig tilbud. Et godt sted å begynne, og et godt tilbud alene eller sammen med andre aktiviteter opp til tiårsalderen. Nå også med tilbud om 2 treninger i uka for partiene fra 5 til 10 år for de som vil utvikle seg mer.

Apparatturn

Turn på apparater for jenter og gutter, og med vekt på styrke og smidighet. Aspirantpartier fra 4 til 9 år med tilbud to ganger i uka. For 4 og 5 år er det også et tilbud 1 gang i uka (under navnet Minigym det siste året). Fra disse partiene er det opptak til konkurransepartiene fra 7 år og oppover.

Troppsturn

Akrobatisk turning for lag på matte, springbrett og trampoline. Det er mulig fra 6 år, med partier helt opp til senior. Her er barn og ungdom med turnerfaring, og mange som starter i tenårene fordi det er utfordrende og god trening på ulike nivåer. Tilbud 1-3 ganger i uka for de ulike partiene, og med opptak til konkurransepartier for de som satser videre.

Freestyle

Turntrening for skiakrobatikk, med trening i byens beste trampoliner. Treningen gir et avgjørende grunnlag for de som vil beherske de tøffeste triksene i skibakken.

Les mer om de ulike partiene i menyen til venstre, og finn svar på de vanligste spørsmål. Eller følg lenken:"Spørsmål om treningstilbud / plasser" .

Her er timeplanene, slik de ser ut nå. Det kan skje endringer hvis nye partier kommer til. 

Apparatturn

Troppsturn

Barnepartier 
Årsmøte 
Drammens Turnforening sitt årsmøte avholdes onsdag 18.mars 2015 kl 19:00.

Sted: FIRST HOTEL AMBASSADEUR, Strømsø Torg 7, 3044 Drammen.

Saker som ønskes behandlet skal sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 2 uker før årsmøtet.
Dokumentene vil bli gjort tilgjengelig <<HER>> 1 uke før.
Innkallingen kan man laste ned <<Her>>.Posten - DigiPost 
Drammens Turnforening har mulighet å tjene 25.- per registrering på den nye Digipost kampanjen.
Vi ber derfor alle våre medlemmer om å spre dette budskapet, samt gå inn og melde seg på.
Vi sier pent tusen takk på forhånd for støtte :)
Hvordan? Man registrerer seg enkelt på digipost.no/ digitaldugnaden. Når du registrerer deg velger du hvilket idrettslag du vil støtte.
Ved fullført registreringen vil 25,- gå til laget du har støttet.
Husk at du må ha BankID eller Bypass tilgjengelig når du registrerer deg.
Trykk <<HER>> for å registrere deg. Konkurranseturnere på treningsleir i Spania
Fantastisk flott tur for trenere og utøvere.
Les mer i DT.no her <<Benidormtrening>>

 

 


Følg oss også på vår facebookside, for jevnlig oppdatering av nyheter og informasjon i tillegg til det som legges ut her. 

 Turnhallen

 

Her finner du oss 

Mellom badet og Drammen videregående ligger våre to turnhaller i Danvikgata. Murbygningen, som er landets eldste gymhall, er for apparat. Tropp trener i den gule trebygningen ved siden av. Turnbasis-partier er her og i gymsalen på Drammen videregående skole.

 

 

 

Sponsorer

VISMA
Marienlyst Eiendom
Støtt våre sponsorer - de støtter oss !