Sliter du med å betale?

«Klubben vår har en åpen dør, men vi savner kanskje folk som aldri har vært her før.»

Alle skal få være med i Drammens Turnforening. For å gjøre dette mulig har vi flere alternative løsninger for deg som utøver eller foresatt.

Sliter du med å betale?

 

Send oss en henvendelse til 

 

solidaritetsfondet@drammenturn.no

Del opp betalingen

Det er fullt mulig å dele opp fakturaen for medlemskontingent og treningsavgift i flere deler. Ved betaling er det viktig at du benytter KID-nummeret som står på fakturaen. Det vil fortsatt bli sendt ut purringer på fakturaen helt frem til fakturaen er fullt ut betalt. Disse purringene kan du se bort ifra.

Betalingsutsettelse

Trenger du utsettelse på betalingene dine så ta kontakt med oss på post@drammenturn.no.

Er du i Nav systemet

Er du av en eller annen grunn inne i NAV-systemet i din hverdag, så eksisterer det ordninger som kan kvalifisere til å hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har. Ta med deg fakturaene fra oss til NAV.

Prioriter medlemskontingenten

Det er viktig at man prioriterer å betale medlemskontingenten først. Medlemskontingenten dekker rettigheter til: Forsikring når medlemmer deltagende på våre aktiviteter. Stemmerett for de over 18 ved deltakelse på årsmøter. Må være dekket for å kunne delta på treninger i foreningen.

Aktiv i Idretten

Drammens Turnforening får støtte igjennom Drammen Idrettsråd og “Aktiv i Idretten” for å dekke deler av treningsavgifter.

Ekstrahjelp i hallen

Er du utøver eller forelder som har mulighet til å hjelpe som ekstrahjelp på noen partier så er det noen begrensede plasser til å godskrive disse timene på treningskontingenten utover støtten fra Drammens Idrettsråd og andre støtteordninger. Ta kontakt med oss på post@drammenturn.no for mer informasjon om dette ekstratiltaket.

Flere ALLEMED-videoer:

Skroll til toppen