Oppstart vår 2023

Velkommen til oppstart 2023

Hei og riktig godt nytt år! 

Drammens Turnforening ønsker sine medlemmer velkommen til det nye året og oppstart av våre breddepartier førstkommende uke (uke 3). Alle våre medlemmer får informasjonen de trenger i Spond gruppene og der ligger også invitasjonene til hver enkelt trening. Det er derfor viktig å laste ned appen og lage en bruker slik at dere får all informasjonen dere trenger. Før hver trening ber vi dere om å svare på arrangementene som dere kommer på trening eller ikke – dette er viktig for å få god oversikt over våre medlemmer og hvordan trenerne setter opp treningen ved mange fravær osv. 

Ved spørsmål ang timeplan, oppstart, partier, faktura osv – sjekk ut våre hjemmesider her har vi lagt ut masse ny info! www.drammenturn.no

Husk å ta med godt humør, ha på behagelig, men ikke for stort treningstøy, ha med drikkeflaske med navn og sett opp håret om det er langt nok for å få i øynene. Bruk garderobene og ta med verdisaker inn i verdiboksen trenerne har klar til trening!

Alle partiene vil få faktura for vårsemesteret på første treningsdag for deres parti, så vær vennlig å sjekk søppelmail slik at den ikke blir liggende usett.

Vi ser frem til å se dere i hallene våre! Hjertelige velkommen til vårsemesteret 2023!

 

Følg oss gjerne på våre sosiale medier

https://www.facebook.com/drammenturn

https://www.instagram.com/drammensturnforening/

 

Med vennlig hilsen Drammens Turnforening

Skroll til toppen