TIL INFO:
Vårsemester 2023 troppsgymnastikk er ikke lenger mulig å melde seg på grunnet hallutfordringer.

VÅRE BREDDETILBUD

GYMLEK 1-6 ÅR

Gymlek

Gymnastikk og lek er det beste utgangspunktet for aktiviteter for barn. I konseptet gymlek kombineres gymnastikkens grunnelementer med lek. Dette gir barn allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter.

Våre gymlek partier trener i Turnhallen, Øren Flerbrukshall og Grophallen

Videointroduksjon til Gymlek av NGTF

GYMNASTIKK OG TURN 6-16 ÅR

TURN - Idrettens grunnstige / Salto

Gjennom øvelsene i idrettens grunnstige får barna utvikle koordinasjon, muskelstyrke, hurtighet, bevegelighet, rytme og evnen til å orientere i rommet, både individuelt og i samarbeid med andre. 

Salto er et aktivitetstilbud for barn og ungdom, og en videreføring av Idrettens Grunnstige. Salto er være et virkemiddel for å beholde barn og ungdom i lagene våre.

Våre TURN partier trener i Turnhallen.

Videointroduksjon til turn menn og turn kvinner av NGTF

Parkour / calistenichs

Vi ser på muligheten for å starte et parkour parti Torsdag 19:30.21:30

Kontakt oss om du er interessert!

Parkour er kunsten å komme seg fra et punkt til et annet, effektivt og med flyt. Det kan gjøres med for eksempel – cat leap, arm jump, drop jump og wall run.

APPARATTURN 6-16 ÅR

Apparatturn gutter - Turn Menn (MAG)

Styrke, hurtighet, kraft og bevegelighet kombinert med stil setter grenens identitet når tyngdekraft og fysiske grenser utfordres i seks apparater – frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Våre Apparatpartiet trener i Turnhallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på vårens klubbkonkurranse i Turnhallen (gjeldende reglement er den nasjonale LUM stigen)

Videointroduksjon til turn menn og turn kvinner av NGTF

Apparatturn jenter - Turnstigen

Med en spennende kombinasjon av dristighet og eleganse jobber turn kvinner med utfordrende elementer i fire apparater – hopp, skranke, bom og frittstående. Det legges stor vekt på artisteri, fleksibilitet, kraft og ikke minst stil.

Våre Apparatpartiet trener i Turnhallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på vårens klubbkonkurranse i Turnhallen (gjeldende reglement er den Nasjonale Turnstigen)

Videointroduksjon til turn menn og turn kvinner av NGTF

TIL INFO:
Vårsemester 2023 troppsgymnastikk er ikke lenger mulig å melde seg på grunnet hallutfordringer.

TROPPSGYMNASTIKK 6-16 ÅR

Tropp

Troppsgymnastikk er en publikumsvennlig og allsidig lagidrett bestående av tre apparater. Tumbling og trampett engasjerer oss med spenstige, spektakulære og luftige svev mens frittstående viser oss samspill etter spennende musikk og rytmer, med artistiske bevegelser og akrobatikk.

Våre Troppspartier trener i Grophallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på høstens DTC (Drammen Turn Challenge) siste helgen i oktober. 

Videointroduksjon til Troppsgymnastikk av NGTF

VOKSENTURN 16+ ÅR

Damer Tabell

Det å kunne trene mot et mål motiverer de fleste, og gjennom konkurranser og oppvisninger får du muligheten til dette. Liker du bevegelse, utfordring og trening i fellesskap, er dette aktiviteten for deg. Det lages programmer der turn, gymnastikk, akrobatikk og dans kombineres. Alt er lov. I gymnastikkens verden kan alle finne sin riktige fysiske utfordring. Samhold og fellesskap er viktig for at troppen skal klare nye elementer og utfordringer.

GymX er fellesbetegnelsen for alle mosjons- og treningsaktiviteter for ungdom, voksne og godt voksne i Norges Gymnastikk- og Turnforbunds foreninger og lag.

GymX inneholder både de tradisjonelle gymnastikk- og mosjonsaktivitetene og nye treningsformer.

Voksenturn - GymX

Parti 4300 Voksenpartiet 18+ Onsdager – VENTELISTE
Parti: 4301 Voksenpartiet 18+ Søndager – LEDIGE PLASSER

I Drammens Turnforening har vi tilbud til alle over 16 år som ønsker å trene Grunnleggende turn i vår Turnhall for Troppsgymnastikk.

Herrer Hard Trim - GymX

Herrer Hard Trim er en tradisjonsrik treningsgruppe som kjører Sirkeltrening med Smidighet, styrke og kondisjon 1 time, 2 ganger i uka. Her deltar menn i alderen 50-80+ år i gymsalen på Drammen VGS.
Treningstider: mandager og torsdager klokken 18:00-19:00.

Oppstart for dette partiet våren 2023 er mandag 09.01

Fotball Gutter - GymX

Info kommer

Seniortrim - GymX

Seniortrim er en treningsgruppe som kjører sirkeltrening med smidighet, styrke og kondisjon 1 time, 1 gang i uka. Utøverne er 60+ år og det trenes i hovedsalen i Turnhallen.
Treningstider: torsdager klokken 11:00-12:00.

PRISLISTE

Våre samarbeidspartnere

Gjør det mulig å bygge styrke til å oppheve tyngdekraften!
Scroll to Top