Klubbmesterskap 1. til 2. juni 2024

Klubbmesterskapet for vårsemesteret 2024, ble avholdt i helga 1. til 2. juni. Over 100 turnglade utøvere deltok og sammen med engasjerte frivillige, dedikerte dommere og strålende sol, ble mesterskapet en flott avslutning på sesongen.

Dette klubbmesterskapet er en avslappet konkurranse der deltakerne får muligheten til å vise frem det de har øvd på den siste tiden.

Lørdag 1. juni var det jenter i alderen 6 til 10 år som inntok salen, og viste publikum både idrettsglede og ferdigheter. Alle som deltok fikk diplom og medaljer, samt ferdighetsmerker.

Søndagen var det gutta sin tur, samt konkurransedag for jenter over 11 år innen hopp, skranke, bom og frittstående.

Alle utøverne mottok diplomer og medaljer, samtidig ble det kåret vinnere av hver klasse. Av hensyn til barneidrettsbestemmelsene, publiserer vi har kun resultatene i de eldste klassene, I, II og III.