PARTIOVERSIKT

Dette er en oversikt over partiene våre, fordelt på gren og alder. Oversikten er ikke uttømmende og for å se hvor partiene går, ledige plasser og lignende, er det bare å klikke seg inn til mer info via knappene under. I tillegg finner du mer informasjon om treningstider ved å klikke deg inn på timeplanene. De finner du i rullegardinmenyen under «Våre treningstilbud»

GYMLEK 1-5 ÅR

Gymlek

Gymnastikk og lek er det beste utgangspunktet for aktiviteter for barn. I konseptet gymlek kombineres gymnastikkens grunnelementer med lek. Dette gir barn allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter.

Våre gymlek partier trener i Turnhallen, Øren Flerbrukshall og Grophallen

Videointroduksjon til Gymlek av NGTF

GYMNASTIKK OG TURN 6-16 ÅR

TURN Basis

Gjennom øvelsene i idrettens grunnstige får barna utvikle koordinasjon, muskelstyrke, hurtighet, bevegelighet, rytme og evnen til å orientere i rommet, både individuelt og i samarbeid med andre. 

Salto er et aktivitetstilbud for barn og ungdom, og en videreføring av Idrettens Grunnstige. Salto står for Sosial, Allsidig, Lek, Turn og Oppvisning, som treningene skal speile. Dette skal gi barn og ungdom nye utfordringer og målsetninger. Av arrangementer ønsker vi at TURN-partiene er med på den årlige juleoppvisningen, og eventuelle saltokonkurranser/oppvisninger lokalt i kretsen.

Våre TURN Basis partier trener på Knutepunkt Strømsø.

NGTF info om Idrettens Grunnstige og Salto 

Parkour / calistenics

Vi ser på muligheten for å starte et parkour parti 

Kontakt oss om du er interessert!

Parkour er kunsten å komme seg fra et punkt til et annet, effektivt og med flyt. Det kan gjøres med for eksempel – cat leap, arm jump, drop jump og wall run.

APPARATTURN 6-16 ÅR

Apparatturn Menn 6-10+ år

Styrke, hurtighet, kraft og bevegelighet kombinert med stil setter grenens identitet når tyngdekraft og fysiske grenser utfordres i seks apparater – frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Våre Apparatpartiet trener i Turnhallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på vårens klubbkonkurranse i Turnhallen (gjeldende reglement er den nasjonale LUM stigen)

Videointroduksjon til turn menn og turn kvinner av NGTF

Apparatturn Jenter 6-11+ år

Med en spennende kombinasjon av dristighet og eleganse jobber turn kvinner med utfordrende elementer i fire apparater – hopp, skranke, bom og frittstående. Det legges stor vekt på artisteri, fleksibilitet, kraft og ikke minst stil.

Våre Apparatpartiet trener i Turnhallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på vårens klubbkonkurranse i Turnhallen (gjeldende reglement er den Nasjonale Turnstigen)

Videointroduksjon til turn menn og turn kvinner av NGTF

TROPPSGYMNASTIKK 6-16 ÅR

Tropp

Troppsgymnastikk er en publikumsvennlig og allsidig lagidrett bestående av tre apparater. Tumbling og trampett engasjerer oss med spenstige, spektakulære og luftige svev mens frittstående viser oss samspill etter spennende musikk og rytmer, med artistiske bevegelser og akrobatikk.

Våre Troppspartier trener i Grophallen.

Det legges opp til å delta for de som ønsker på høstens DTC (Drammen Turn Challenge) siste helgen i oktober. 

Videointroduksjon til Troppsgymnastikk av NGTF

VOKSENTURN 16+ ÅR

Damer Tabell

4224 Damer tabell: Øren Flerbrukshall – torsdager 17:30-19:00

Det å kunne trene mot et mål motiverer de fleste, og gjennom konkurranser og oppvisninger får du muligheten til dette. Liker du bevegelse, utfordring og trening i fellesskap, er dette aktiviteten for deg. Det lages programmer der turn, gymnastikk, akrobatikk og dans kombineres. Alt er lov. I gymnastikkens verden kan alle finne sin riktige fysiske utfordring. Samhold og fellesskap er viktig for at troppen skal klare nye elementer og utfordringer.

Voksenturn - GymX

4300 Voksenparti Grop:  Onsdag 20:00-22:00 (ledige plasser)

4301 Voksenparti Grop:  Søndag 19:00-21:00  (ledige plasser)

I Drammens Turnforening har vi tilbud til alle over 16 år som ønsker å trene Grunnleggende turn i vår Grophall.

Herrer Hard Trim - GymX

4200 Herrer Hard trim: Mandag og torsdag 18:00-19:00 i Gymsalen på Drammen VGs.

(ledige plasser)

Herrer Hard Trim er en tradisjonsrik treningsgruppe som kjører Sirkeltrening med Smidighet, styrke og kondisjon 1 time, 2 ganger i uka. Her deltar menn i alderen 50-80+ år.

Fotball Gutter - GymX

Info kommer

Seniortrim - GymX

4205 Seniortrim: Torsdag 11:00-12:00 i Turnhallen (ledige plasser)

Seniortrim er en treningsgruppe som kjører sirkeltrening med smidighet, styrke og kondisjon 1 time, 1 gang i uka. Utøverne er 60+ år og det trenes i hovedsalen i Turnhallen.

Våre samarbeidspartnere

Gjør det mulig å bygge styrke til å oppheve tyngdekraften!

Klubbmesterskapet for vårsemesteret 2024, ble avholdt i helga 1. til 2. juni. Over 100 turnglade utøvere deltok og sammen med engasjerte frivillige, dedikerte dommere og strålende sol, ble mesterskapet en flott avslutning på sesongen. Dette klubbmesterskapet er en avslappet konkurranse der deltakerne får muligheten til å vise frem det de har øvd på den siste tiden.

Skroll til toppen