Sommerferie + høsten 2023

Vårsemesteret 2023 er over, og vi ønsker å takke alle medlemmer, foresatte, dugnadsengler og trenere for dette semesteret- og ønsker dere alle en riktig god sommer!

Påmelding høstsemesteret 23:

FOR MEDLEMMER: Dere vil bli automatisk overført på nye partier etter alder. Info om påmelding/endringer/bytte av partier er sendt på mail. Dere vil også få informasjon i Spond.

FOR IKKEMEDLEMMER åpner påmeldingen i uke 28! 

I uke 28 publiseres oppdatert tilbud for høstsemesteret på vår hjemmeside. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i treningstidene for våre partier.

Oppstart høstsemesteret 23:

Uke 35: Breddetreningene i TURNHALLEN/ØREN/DRAMMENSHALLEN/DRAMMEN VGS: apparatturn jenter/gutter, TURN partiene, gymlek, Seniortrim, samt Herrer Hardtrim.

Uke 36: Breddetreningene i GROPHALLEN: troppsturn jenter/gutter, samt gymlek. 

Klarer du ikke vente til etter sommeren med å turne og utvikle deg hos oss? Som i fjor arrangerer vi en spennende sommercamp for turnentusiaster i alderen 6 – 15 år. Sommercampen er en flott mulighet for barna til å utforske sine turnferdigheter, lære nye triks og ha det gøy med venner. 
Mer informasjon og påmelding finner dere her

Titt gjerne innom Drammens Turnforenings kanaler på Instagram og Facebook, og bruk #DTFSommer23 om du vil dele bilder eller videoer med oss.  

Vi gleder oss til å se dere alle igjen etter sommerferien!

Skroll til toppen